Beykent Üniversitesi
Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
  • 2014 - 2015
  • 2013 - 2014
  • 2012 - 2013
  • 2011 - 2012
  • 2010 - 2011
  • Türkçe
  • English
Beykent Üniversitesi Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
  • 2015 - 2016
  • 2014 - 2015
  • 2013 - 2014
  • 2012 - 2013
  • 2011 - 2012

Yiyecek İçecek İşlemleri


Üniversitemizin Beylikdüzü ve Şişli-Ayazağa Yerleşkelerinde bulunan restoran, kafeteryalarımız; zengin çeşitleri ile öğrencilerin hizmetindedir. Sabah kahvaltısı, öğle yemeği, fast-food ve zengin menü çeşitleri ile 08.00-18.00 saatleri arasında hizmet verilmektedir. Ayrıca fast-food bölümünde sabahları açık büfe kahvaltı hizmeti de verilmektedir. 12.00-15.00 saatleri arası restoran bölümünde sunulan yemek menüleri günlük kalori hesaplamaları yapılarak diyetisyenler tarafından reçetelere göre hazırlanmaktadır. Yaklaşık 50 kişilik bir ekip ve 3 gıda mühendisi ile hizmet veren mutfağımız “Üreticinin ve müşterinin bir bütün olduğu fikrinden hareketle hazırlanmış gıda üretiminde önleyici yaklaşım ilkesi” ne göre geliştirilmiş uluslararası bir standart olan ISO 22000‘i de Beykent Üniversitesi mutfağına kazandırmışlardır. HACCP (Kritik kontrol noktalarında tehlike analizi), ISO 14001 ÇEVRE YÖNETİM SİSTEMİ, ISO 9001:2000 (Kalite yönetim sistemi) OHSAS 18001 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ, ÇALIŞMA İZNİ VE GIDA SİCİLİ BELGESİ, GIDA ÜRETİM İZİN BELGESİ ve TSE’de sahip olduğumuz diğer belgelerdir.