Beykent Üniversitesi
Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
  • 2014 - 2015
  • 2013 - 2014
  • 2012 - 2013
  • 2011 - 2012
  • 2010 - 2011
  • Türkçe
  • English
Beykent Üniversitesi Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
  • 2015 - 2016
  • 2014 - 2015
  • 2013 - 2014
  • 2012 - 2013
  • 2011 - 2012

Program Yapısı

Ders Planı

Yarıyıl 1
Kodu
Ders Adı
AKTS
345000000002101
İşletmeye Giriş
6
141000000001101
Akademik ve Sosyal Oryantasyon
1
461000000002105
Sayısal Beceriler
4
811054100002107
Genel Mutfak Teknikleri
5
811000000002101
Temel Beslenme Bilgisi
5
811000000002223
Yiyecek-İçecek Hizmetleri Yönetimi
5
Yetkinlik Tamamlayıcı Dersler
4
Yarıyıl 2
Kodu
Ders Adı
AKTS
380022600001101
Hukukun Temelleri
5
621052100002102
Gıda Teknolojisi
6
811072000002108
Gıda ve Personel Hijyeni
5
811054100002204
Pasta ve Unlu Ürünler Yapım Teknikleri
5
811054100002124
Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Teknikleri
5
Yetkinlik Tamamlayıcı Dersler
4
Yarıyıl 3
Kodu
Ders Adı
AKTS
222000000001101
İngilizcede Eleştirel Okuma ve Yazma
4
811000000002211
Dünya Mutfaklarından Uygulamalar
8
Yetkinlik Tamamlayıcı Dersler
4
Yetkinlik Tamamlayıcı Dersler
4
Programın Uzmanlık Dersleri
5
Programın Uzmanlık Dersleri
5
Yarıyıl 4
Kodu
Ders Adı
AKTS
100000000002201
Staj
15
100000000002202
Yönlendirilmiş Çalışma
7
223000000001101
Türkçe Eleştirel Okuma ve Yazma
4
224031300001101
Atatürk İlkeleri İnkılap Tarihi ve Modern Türkiye nin Oluşumu
4
Programın Uzmanlık Dersleri
Kodu
Ders Adı
AKTS
811000000002209
Türk Mutfağı Uygulamaları
5
811054100002108
İleri Mutfak Teknikleri ve Uygulamaları
5
Fakülte Dersleri
Kodu
Ders Adı
AKTS
Yetkinlik Tamamlayıcı Dersler
Kodu
Ders Adı
AKTS
482000000001100
Bilgi Teknolojileri Kullanımı
4
345000000001390
Kalite Yönetim Sistemleri ve Standartları
4
320000000001107
Genel İletişim
4
540052003452419
İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı
4